Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput
Tao centar
Tao centar

Dobrodošli, upoznajte naš centar!

1 sportsko-rekreacijska disciplina | 1 lokacija

O nama


Tao Wellness Spa nalazi se u dražesnom europskom gradu Samoboru u Hrvatskoj, smještenom samo 20 minuta od glavnog grada Zagreba. Ovaj primamljivi, ekološki prihvatljiv spa centar luksuzan je i nudi obilje tradicionalnih i inovativnih spa usluga. Budite spremni na to da vas razmaze i ugodno iznenade izvrsnom uslugom i izvanrednim iskustvom koji Tao nudi svim svojim klijentima. Od samog trenutka ulaska u Tao iskusit ćete opuštajuću, toplu i velikodušnu atmosferu te se osjetiti revitaliziranima i pomlađenima.

Tao

Unutar savršeno preobražene stogodišnje kuće smješteno je pet lijepo namještenih, potpuno renoviranih soba za tretmane; nekoliko apartmana rezervirano je za kiropraktiku, homeopatiju i alternativne terapije temeljene na japanskoj i alternativnoj medicini koje pruža cijenjeni Dr. Saša Piljek, D.O.M. Ravnoteža ugodnih prostorija za tretmane namijenjena je spa terapijama koje uključuju masažu, produljenje trepavica, anticelulitne tretmane s bambusom i Guinot tretmane lica, te mnoge druge Tao posebnosti.

Ustvari baš sve što Tao nudi je posebno

Tao

Ova jedinstvena kombinacija spa i wellness centra je u vlasništvu i pod upravljanjem cijenjene američke tvrtke Vital Life World (VLW) koju su osnovali hrvatski državljanin i poznati homeopatski liječnik Dr. Saša Piljek D.O.M. i Dawn Piljek, stručnjakinja za spa i wellness, te time pobjeđuje svu svoju konkurenciju; cijene u Tao-u su takve da ugađaju te da se sav naglasak stavi na kvalitetu usluge i stvaranje kulture u kojoj klijent očekuje najbolje, osjeća se kao kod kuće ili kao da je upravo bio na nevjerojatnom godišnjem odmoru. Tao nudi osjećaj opuštenosti, olakšanja i ushita bez obzira na to da li želite sebi ugoditi, osvježiti se ili napuniti svoj um, tijelo ili duh.

Tao

Tao je obilje wellnessa i mjesto na kojem će vas tetošiti s najnovijim alternativnim terapijama kako bi vam olakšali svaku bolest ili vam uskladili i osvježili vaš duh. Tao je otvoren od ponedjeljka do petka. Također ćemo ponuditi poseban smještaj za grupu od 4 ili više članova. Za dodatne informacije uključujući radno vrijeme, popis usluga i cjenik molimo vas da posjetite www.tao.hr  ili www.vitallifeworld.com ili nazovete 01/332 68 42. Tao je lako dostupan na adresi Perkovčeva 66, 10430 Samobor.
Tao je vaša pozivnica za punjenje energije, stvorena samo za vas, pri čemu će vas visoko educirani djelatnici tretirati s najnovijim i najučinkovitijim terapijama kako bi vam pružili nevjerojatan osjećaj blagostanja i izlječenja.

Dođite u Tao – oživite svoj duh


Životopis

Dr. Saša Piljek
Vital Life World

Dr. Saša Piljek bavi se cjeloživotnim proučavanjem orijentalne medicine, kiropraktike i homeopatije, posljedica čega je međunarodna potražnja za njegovom skrbi, znanjem i terapeutskim sposobnostima.

U sakupljanju svoga znanja, Dr. Piljek je proputovao od Hrvatske do Južne Afrike, Londona, Tajlanda, Bahama i Sjedinjenih Američkih Država. On je doktor tradicionalne japanske medicine, koju je diplomirao na  sveučilištu Witwatersrand Medical University u Johannesburgu, u Južnoafričkoj Republici. Osim toga, studirao je tradicionalnu tai medicinu i masažu u budističkom hramu Wat-Po, na njenu mjestu nastanka. Alternativna medicina daje mnoštvo rješenja za bolesti i disfunkcije, a Dr. Piljek koristi kombinaciju načina kako bi postigao najbolje rezultate za svakog pacijenta istovremeno razvijajuću svoju praksu.

„Ja sam samo putokaz zdravlju“, kaže. „Svatko je odgovoran sam za svoje zdravlje i izlječenje a ja sam samo partner, koji ljude uči kako da sami sebi pomognu. Zapravo, kada se organizam pravilno usmjeri, izliječit će se sam.“

Dr. Piljek je 9 godina vodio uspješnu privatnu ordinaciju u južnoj Floridi pod nazivom „Health Concepts & Solutions“ isključivo na osnovu usmenih preporuka. Nadalje, Dr.Piljek je suosnivač tvrtke „Vital Life World“ sa svojom suprugom Dawn Piljek, koja ima preko 20 godina iskustva u djelatnosti wellnessa i zdravstvenih usluga. U veljači 2010. osnovali su kliniku TAO Kiropraktika & Integralna Medicina u Samoboru u Hrvatskoj, domovini Dr.Piljeka.

Oni drže predavanja zajedno i pojedinačno na međunarodnoj razini, a od nedavno i na otvorenom moru na krstarici brodu „Explorer“ globalno šireći svijest o zdravlju, wellnessu i njegovom odrzavanju.

Životopis
Dawn Piljek
Vital Life World

Dawn Piljek ima raskošno iskustvo u djelatnosti wellnessa i zdravstvenih usluga, a njena je uža specijalnost vođenje poslova, obuka i povećavanje zarade u toj grani djelatnosti. Kao suosnivačica tvrtke Vital Life World , službeno DSP Spa Consulting & Solutions, Inc. izgradila je posao samo na osnovu preporuka. Gđa. Piljek stvorila je nišu na tržištu te velike djelatnosti, osnivajući spa-centre u hotelima, medicinske spa-centre te potpune inovacije wellness jahte. Osim toga, od 2004. tvrtka ima i vodi vrlo uspješan wellness centar na brodu „Explorer“

Ona je započela svoj radni vijek 1985. kao kozmetička terapeutkinja nakon obrazovanja u Velikoj Britaniji gdje je diplomirala na Champneys International Collegu. Prvo radno mjesto joj je bilo na poznatom Canyon Ranchu te La Paloma Resortu u Tucsonu u Arizoni. Gđa Piljek je ubrzo napredovala do poslovodstva, godine 1990.  u pomorskom dijelu tvrtke Steiner Leisure Group, najvećeg svjetskog voditelja spa-centara. Vratila se na kopno kao spa-direktor prestižnog centra The Spa u The Point of Aventura na Floridi, te u luksuznom hotelu s pet zvjezdica Fisher Island Spa International na ekskluzivnom otoku Fisher Island ispred Miamia, South Beach. Nakon toga, vratila se u Steiner Leisure 2000. godine te ju je glavni izvršni direktor Leonard Fluxman  imenovao direktoricom poslovanja za poslove na kopnu, pa je bila nadležna za svjetski poznat Atlantis Resort na Bahamima i prijašnji Aladdin Resort u Las Vegasu.

Uspjeh gđe. Piljek u ovoj djelatnosti koja se konstantno razvija nenadmašiv je, a rezultat je njenog ogromnog iskustva i pionirskog duha, koji su joj omogućili da razvija bezbroj uspješnih poslova od ideje do ostvarenja. Nositeljica je i prestižne diplome C.I.D.E.S.C.O. i one britanske konfederacije kozmetičke terapije (British Confederation of Beatuy Therapy) te licence za kozmetologiju.

Gđa Piljek svoje dvadesetogodišnje iskustvo unosi u Vital Life World i u kliniku TAO Kiropraktika & Integrativna Meidicina zajedno s svojim suprugom i poslovnim partnerom, Dr. Sašom Piljkom, međunarodno priznatim doktorom orijentalne medicine.

 

Kontaktirajte nas!


 1. Perkovčeva 66
  10 430 Samobor
  01/ 33 26 842
  pon, sri i pet: 8:00-14:00 uto i čet: 13:00-20:00

Pošaljite nam poruku!


+ Pogledaj kompletnu listu sportova

Move Week 2015 / NowWeMove

Rekreacija.hr ključni Move agent 2015.
 1. „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

  „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

 2. Roses Open 2016.

  Roses Open 2016.

 1. Tema broja:

  Kettlebell

 2. Stručni članak:

  Trening s girjama

 3. Što vam je potrebno:

  Oprema za trening

 4. Gdje vježbati:

  Kettlebell Klub Sparta

Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Rekreacija.hr Vijesti

 1. "Nordic walking – healthy living"
 2. Baci oko na Čačkalicu!
 3. Sretna Nova 2019!
 4. Sretan i blagoslovljen Božić!
 5. Zimski dječji kamp Medosport
 6. Redovno tjelesno vježbanje
 7. #yogazamene niz
 8. Za sve koji vole ples, glazbu i dobar ritam
 9. Sportske povrede
 10. Besplatni ljetni programi 2018.