Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput
Tao centar
Tao centar

Dobrodošli, upoznajte naš centar!

1 sportsko-rekreacijska disciplina | 1 lokacija

Naša ponuda


SCIO

SCIO

SCIO (latinski = ja znam) je skraćenica od Scientific Consciousness Interface Operation system. SCIO je sofisticiran računalni sustav energetske medicine koji istovremeno uravnotežuje stanje tijela na energetskoj razini.

Što je SCIO?

SCIO (latinski = ja znam) je skraćenica od Scientific Consciousness Interface Operation system. SCIO je sofisticiran računalni sustav energetske medicine koji istovremeno uravnotežuje stanje tijela na energetskoj razini. Nastao je u laboratoriju prof. Billa Nelsona, svestranog multitalentiranog genija koji je nakon završenih studija matematike, elektrotehnike, kvantne fizike i dr. usmjerio svoj interes
na medicinske znanosti kako bi pomogao svom autističnom sinu.

U SCIO su integrirana znanja matematike, kvantne fizike, fraktalne dinamike, teorije podprostora, elektronike i računalnog programiranja. Terapija uključuje sljedeće modalitete: naturopatija, homeopatija, akupunktura, kiropraktika, energetska medicina, psihologija, aromaterapija, refleksologija, terapija bojama, neuro-lingvistično programiranje, biofeedback i Rife-ov rezonator. SCIO također uključuje znanje o metafizičkim temama donoseći jedinstven pristup prirodnom iscjeljivanju.


Što se podrazumijeva pod “suptilnom energijom”?

Inteligentna energija, nevidljiva za dijagnozu i liječenje koristi se već tisućama godina u akupunkturi i drugim starim, tradicionalnim načinima iscijeljivanja.  
Već znamo da svaka stanica, svaki organ, meridijan i emocija imaju elektro-magnetski potpis. Isto tako znamo da bolest može početi kao energetski poremećaj. Neravnoteža u tijelu u obliku poremećaja suptilnih energija pojaviti će se mnogo ranije nego sama fizička bolest.
Koliko često ste se žalili na simptome, a svi provedeni testovi su bili u okviru “referentnih vrijednosti”? Do trenutka kada se klasičnim metodama otkrivaju anomalije, bolest već može poprilično napredovati.  Neravnoteža na energetskoj razini može predstavljati rano upozorenje u vezi zdravstvenog stanja. Ukoliko se neravnoteže ne isprave, velika je vjerojatnost pojave fizičkih simptoma tj. bolesti. Osim što je sustav preventivnog djelovanja, SCIO također uravnoteženjem suptilnih energija pomaže vratiti fizičku energiju.
Svi aspekti naših života (fizičko zdravlje i bolest, emocije, misli) djeluju prema zakonima kvantne fizike. Sada možemo svi imati pristup moći iscjeljivanja, u kombinaciji drevne mudrosti i moderne tehnologije.


Kako SCIO djeluje?

SCIO je sofisticiran biofeedback sustav stvoren za otkrivanje stresa i njegovo eliminiranje.  
SCIO mjeri podsvijest i uspostavlja vezu između svjesnog i nesvjesnog uma. Naša je svjesnost samo maleni djelić našeg bića, stoga nije pouzdan izvor informacija o životu ili bolesti.
SCIO prikuplja bioenergetske podatke iz tijela biološkom brzinom koji se mjeri u tisućinkama
sekundi uz istovremenu obradu pedeset pet parametara, što znači da se u nekoliko minuta može prikupiti do deset tisuća povratnih informacija ispitivanog čovjeka.
SCIO komunicira s tijelom kako bi se utvrdila energetska ravnoteža koja utječe na
osobno zdravlje, fizičke, mentalne i emocionalne probleme. Kalibriran je za mjerenje tjelesne suptilne reakcije na bazi bioloških, psiholoških i medicinskih proizvoda u elektro-magnetskom obliku.
Osjetljivost je namještena tako fino da pokupi najraniji znak nepravilnosti, koji onda predstavlja prioritet u pacijentovom iscijeljenju. Program nudi informacije specifične za mjerenje suptilne energije - emocionalnih i mentalnih naprezanja, prehrambenih potreba, toksina, osjetljivosti na hranu, probavnih i drugih problema. Sustav radi sa 85% točnosti.


Za najbolji tijek terapije, terapeut treba pravilno pročitati rezultat. Analizirajući obrasce, biti će u mogućnosti dati informacije o pitanjima vezanim za mentalni i emocionalni stres, prehrambene sugestije, tj. sve prisutne energetske neravnoteže identificirane od strane SCIO-a. Terapija se odvija slojevito, korak po korak, po prioritetima koje odredjuje sam aparat. SCIO primjenjuje odgovarajuće frekvencije kako bi se ispravile neuravnoteženosti i omogućilo tijelu da se samo vrati u stanje zdravlja i
vitalnosti. Vlastita podsvijest pokazuje koje vrste terapija su najprikladnije za svakog pojedinca.
Terapeut će preporučiti dodatke prehrani i promjene načina života, preporučiti broj tretmana i odrediti strategiju daljnjih terapija, na temelju vlastite procjene i stanja svakog pojedinca.
Pacijent mora biti spreman preuzeti odgovornost za svoje zdravlje i biti spreman
za promjenu načina života.


SCIO tijek terapije:

•Identificirati, a zatim ukloniti uzrok stresa.
•Balansiranjeoštećenih organa.
•Otklanjanje blokada protoka energije u tijelu.
•Smanjivanje simptoma i tegoba prirodnim metodama iscjeljenja.
•Ispravak konstitucijskih nepravilnosti

SCIO je najnapredniji sustav analize i terapije dostupan u današnjoj energetskoj medicini. U stanju je obraditi više od 60 milijuna bitova podataka koji će vam pomoći otkriti stres u tijelu i sve potencijalne posljedice tog stresa.


Zdravlje nije sve, ali bez zdravlja, sve je ništa.
Arthur Schopenhauer

 

Suzana Lisek

medicinska sestra, dipl. ekonomistica marketinga, bioterapeut,  studentica homeopatije,
dugogodišnja poduzetnica od jeseni 2013 se pridružuje timu dr. Saše Piljeka. Svoje bogato iskustvo u komplementarnoj medicini kao biorezonantni terapeut i u tradicionalnoj medicini upotpunila je novim izazovom SCIO-m.
Spoj stručnog vodstva Dr. Piljeka i velikog iskustva u radu sa klijentima dovelo je do realizacije novog partnerstva koje vam sa ponosom predstavljamo.

Za SCIO Suzana kaže:
To je najbolji energetski aparat na svijetu u službi čovjeka. Prepustite se pozitivnim učincima SCIO-a, odagnajte stres i sve negativnosti koje se vežu uz njega. Učinite nešto za svoje zdravlje na vrijeme. Pomozite svome tijelu i ono će vam uzvratiti zdravljem i dugovječnošću. Naš tim Vam nudi svoje iskustvo i znanje, na Vama je da samo dodjete i smješak će postati Vaš novi pratilac kroz život.

Naša ostala ponudaKontaktirajte nas!


 1. Perkovčeva 66
  10 430 Samobor
  01/ 33 26 842
  pon, sri i pet: 8:00-14:00 uto i čet: 13:00-20:00

Pošaljite nam poruku!


+ Pogledaj kompletnu listu sportova

Move Week 2015 / NowWeMove

Rekreacija.hr ključni Move agent 2015.
 1. „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

  „Roses Open“ – mjesto gdje se okupljaju svi zaljubljenici u odbojku na pijesku

 2. Roses Open 2016.

  Roses Open 2016.

 1. Tema broja:

  Kettlebell

 2. Stručni članak:

  Trening s girjama

 3. Što vam je potrebno:

  Oprema za trening

 4. Gdje vježbati:

  Kettlebell Klub Sparta

Video

 1. Step by Step - Kršić Patricija - New York, New York
 2. Megablast - Ferjančić Lana, Sarić Laura - Hej, smetaš mi
 3. Step by Step - Ritam Džungle
 4. Megablast - Bilać Klara - Tražim sreću
 5. Step by Step - Vurušić Helena, Pišonić Dorja - Kaput

Rekreacija.hr Vijesti

 1. "Nordic walking – healthy living"
 2. Baci oko na Čačkalicu!
 3. Sretna Nova 2019!
 4. Sretan i blagoslovljen Božić!
 5. Zimski dječji kamp Medosport
 6. Redovno tjelesno vježbanje
 7. #yogazamene niz
 8. Za sve koji vole ples, glazbu i dobar ritam
 9. Sportske povrede
 10. Besplatni ljetni programi 2018.